Restoran Elas Banjaluka

  • -

Restoran Elas Banjaluka

Category : Restoran

Restoran Elas Banjaluka

Restoran Elas Banjaluka nalazi se u sklopu motela i hostela Elas.
Smješten na jednoj od najatraktivnijih lokacija poznatoj po drvoredima starim vjekovima, restoran pruža osjećaj harmonije, prožete notom prošlosti ušuškanoj u legendarnim raskošnim krošnjama.
Da je Banjaluka grad zelenila, najbolje svjedoči živopisna zelena aleja ispred restorana, kao i cijelokupno zelenilom ukrašena okolina.
U restoranu Elas uživaćete u specijalitetima italijanske, francuske i domaće kuhinje.
Uređen u retro stilu, ali otvoren i za savremene vidove poslovanja restoran Elas Banja Luka svojim gostima prepušta na volju kakvu vrstu zabave žele organizovati, u kakvom maniru proveseliti i koju vrstu kuhinje žele imati na svom meniju.
Pogodan za organizovanje svih vidova proslava, sastanaka, promocija, tematskih večeri
( večeri poezije, tradicije … ), godišnjica i sl.
Čast nam pohvaliti se da smo imali priliku u našim ugostiteljskim i smještajnim kapacitetima ugostiti mnoga kulturnoumjetnička društva, djake, volontere, udruženja, te da su oni imali priliku pripremati se, uvježbavati ali i slaviti svoja dostignuća u našim prostorijama.
Restoran Elas je rad i spreman odgovoriti na vaše najelastičnije zahtjeve, potrebe, zamisli, te stoga učiniti da vaše slavlje izgleda baš onako kako ste vi zamišljali.
Ljubazno osoblje restorana Elas potrudiće se da boravak u restoranu protekne u veselom i opuštenom raspoloženju, ali će i krajnje profesionalno odgovoriti na Vaše želje.
Bogat meni, vinska karta, klimatizovani enterijer, različite mogućnosti plaćanja i parking prostor zadovoljiće i zahtjevnije goste.